5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Kar festivali kutlamaları

Muş İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından düzenlenen '1. Kar Festivali' etkinlikleri kapsamında Köye Yönelik Hizmet Birim Amirliği çalışanları gönüllerince eğlendi.

Muş Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen gecede Şanlıurfa Kültür, Eğitim ve Araştırma Vakfı Müzisyenleri tarafından gerçekleştirilen 'Sıra Gecesi'nde, karla mücadele çalışması yapan Köye Yönelik Hizmet Birim Amirliği çalışanları yorgunluklarını müzik eşliğinde attı. İl Özel İdaresi tarafından bu yıl birincisi düzenlenen 'Kar Festivali' vatandaşlardan ilgi görmezken, düzenlenen 'Sıra Gecesi' oldukça heyecanlı geçti.

Gecede konuşan Muş Valisi İbrahim Özçimen, gelecek yıllarda 'Kar Festivali'nin oldukça renkli geçmesi için çalışmalar yapacaklarını ifade ederek, kar mücadelesi yapan personelleri kutladı. Vali İbrahim Özçimen, "Biz sadece karla mücadele yapan personellerimizin yorgunluklarını atmaları için bir eğlence düzenlemeyi planlamıştık. Ancak daha sonra bunun, bir sosyal aktivite olması için 'Kar Festivali'ne dönüştürdük. Bu yıl oldukça sade bir şekilde geçti.

Pek fazla vatandaşlarımıza duyuramadığımız için vatandaşlarımızda geceye iştirak etmemişler. Ancak gelecek yıllarda daha iyi ve renkli görüntülerin oluşacağına inanıyorum" dedi.

.
Yayın Tarihi : 5 Mart 2006 Pazar 12:55:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?