5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Vali Özçimen sözünü tuttu

Malazgirt'in Diripınar köyünde geçtiğimiz yıl içme suyu açılışı yapan ve 68 yaşındaki Hediye Sezer'e çamaşır makinesi hediye edeceğini söyleyen Muş Valisi İbrahim Özçimen sözünü tuttu.

Köylerindeki su sorununun giderildiği için teşekkür eden ve köylü kadınların yaşadıkları sıkıntıları anlatan Hediye Sezer'e, Vali İbrahim Özçimen çamaşır makinesi sözü vermişti. Yıllardan beri yaşadıkları su sıkıntısının bittiği için büyük bir mutluluk yaşayan yaşlı kadın ile birlikte içme suyu şebekesinin açılışını yapan Vali Özçimen, dünkü Malazgirt gezisinde söz verdiği çamaşır makinesini Hediye Sezer'e teslim etti.

Verdiği sözü yerine getirdiğini söyleyen Vali İbrahim Özçimen, çamaşır makinesini teslim ederken, "Su açılışı yaparken söz vermiştik ve bugün sözümüzü yerine getirdik. Çamaşır makinesini hayırlı günlerde kullansın" dedi.

İlk kez çamaşır makinesi sahibi olmanın mutluluğunu yaşayan Hediye Sezer, "Yıllarca ben de köydeki kadınlar gibi çeşme başında çamaşır yıkadım. Ama artık yaş ilerleyince çamaşır yıkamak bize düşmüyor. Ama köye su şebekesi geldikten sonra artık çamaşır makinesi devri başladı. Su açılışını vali bey ile birlikte yaptık. O gün vali bey bize çamaşır makinesi sözü vermişti. Bugün bize çamaşır makinesini teslim ettiler. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Sağ olsunlar" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 3 Mart 2006 Cuma 15:39:02
Güncelleme :3 Mart 2006 Cuma 19:09:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?