5
Mayıs
2024
Pazar
YAŞAM

Yollar köstebek yuvasına döndü

Uzun bir kış mevsiminin yaşandığı Muş'ta, büyük ölçüde tahrip olan şehiriçi ve şehirlerarası yollar adeta köstebek yuvasına döndü.

Kar temizleme çalışmaları sırasında ve yağan yağmur sonucu İstasyon ve Cumhuriyet caddeleri ile Muş-Bitlis ve Muş-Bingöl karayollarında yer yer oluşan çukurlar, sürücülere zor anlar yaşatıyor. Yollarda meydana gelen tahribatla ilgili İHA muhabirine açıklama yapan Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede, çok çetin ve uzun bir kış mevsiminin yaşandığını söyleyerek, havaların ısınmaya başlamasıyla yolların yeniden onarılacağını açıkladı.

Dede, "Bize çok büyük bir külfet getiren karın yanında, tahrip olan yollar da belediyeyi sıkıntıya sokmuştur" dedi.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2006 Pazartesi 19:41:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Abdullah IP: 85.99.176.xxx Tarih : 27.03.2006 20:20:42
Belediye başkanı, millet vekilleri ve karayollarına sesleniyorum. Un var, yağ var, şeker var. Helva niye yapılmıyor.Pilentimiz var, makinalarımız var ve malzememiz artı iş gücümüz var. Bu yolların hali ne? Sizler bizlere hizmet etmek için oralara talip oldunuz vede kazandınız. Hani nerde? Niye geciktiriyorsunuz? Her gün bu yollardan dolayı, sizlere beddua edildiğini biliyormusunuz. Şehirin güzelleştirilmesinden, ana yollardan ve ödenekten kimler sorumluysa, ben oy vermiş biri olarak, tez zamanda bu sorunun halledilmesini diliyorum. Yoksa bende beddua etmeye başlayacağım. Anlarsanız bu sizin için yeterlidir.