19
Mayıs
2024
Pazar
KORKUT - MUŞ

ANAP'tan AKP'ye toplu transfer

Anavatan Partisi’nin (ANAP) kurucularından olan ve Muş’ta ANAP İl Başkanlığı görevini sürdüren Hikmet Karayel, beraberindeki 2 bin kişi ile birlikte AK Parti’ye geçti.

Hasköy, Korkut ve Merkez İlçe teşkilatları ve üyelerinin yanısıra Bidri Aşireti mensuplarından oluşan toplam 2 bin kişi, AK Parti’li oldu. Bugün AK Parti İl Teşkilatı tarafından verilen iftar yemeğinde beraberindekilerle birlikte AK Partiye geçiş yapan Hikmet Karayel, "1980’li yıllardan beri Anavatan Partisi’nde siyasi hayatımı sürdürmekteyim. 3 dönem milletvekili adayı oldum ama nasip kısmet değilmiş, olmadı. Anavatan Partisi’nin geçmiş dönemlerinde, yani Turgut Özal dönemlerinde ülkeye büyük hizmetleri olmuştur. Ama biz bugünden sonra siyasi hayatımızı AK Parti’de sürdürme kararı aldık. Ailemiz ve yakınlarımızla birlikte AK Parti’ye geçtik" dedi.

Partiye yeni katılımların sağlandığı iftar yemeğinde konuşan AK Parti Milletvekili Sebahattin Yıldız ise Türkiye’de olduğu gibi Muş’ta da AK Parti’nin her geçen gün güçlendiğini belirterek, "Yıllardan beri siyasetin içerisinde olan ve tecrübeli bir siyasetçi olan Hikmet Karayel ve ekibinin partimize geçmesi bizleri sevindirmiştir. AK Parti, yapmış olduğu başarılı çalışmaları ile her geçen gün büyüyecektir" diye konuştu.

Belediye Meydanı’nda bulunan Park Lokantası’nda verilen iftar yemeğine AK Parti Muş Milletvekilleri Sebahattin Yıldız, Medeni Yılmaz ve Seracettin Karayağız’ın yanısıra partililer ve Bidri Aşireti mensupları katıldı.

MUŞ (İHA) -
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2004 Perşembe 15:34:43
Güncelleme :10 Nisan 2005 Pazar 15:12:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?