15
Mayıs
2024
Çarşamba
BAŞKALE - VAN
Belediye Sayfaları

Başkale'de kaçak sigara operasyonu

Van'ın Başkale ve Gürpınar ilçelerinde yapılan çalışmalar neticesinde, yurda yasadışı yollardan sokulduğu tespit edilen 52 bin paket sigara ele geçirildi. 

Alınan bilgiye göre, Başkale İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir ihbar üzerine gittikleri Albayrak köyünde M.N.A. isimli şahsın evi önünde, şoförlüğünü Ö.A.'nın yaptığı ve park halinde olan kamyonda arama gerçekleştirdi. Yapılan arama neticesinde kamyonun kasası içerisinde yurda yasadışı yollardan sokulduğu tespit edilen 33 bin 350 paket sigara ele geçirildi. Olayla ilgili M.N.A. ve Ö.A. ifadelerine başvurulmak üzere gözaltına alınırken, soruşturmanın başlatıldığı belirtildi. 


Öte yandan Gürpınar İlçe Emniyet Amirliği ekipleri, yaptıkları devriye faaliyetleri esnasında ilçenin Yukarı Kaymak Mahallesi'nde şüpheli bir şekilde terk edilmiş bir kamyonet gördü. Kamyonette yaptıkları arama neticesinde yurda yasadışı yollardan sokulduğu tespit edilen 18 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.
iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2007 Cuma 01:42:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?