22
Mayıs
2024
Çarşamba
BAŞKALE - VAN
Belediye Sayfaları

Cumhurbaşkanı Gül Başkale'de

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi gezisinin ikinci ayağı olan Van'ın Başkale ilçesine geldi.


Cumhurbaşkanı Gül'ü taşıyan Türk Hava Kuvvetleri'ne ait helikopter, sabah saatlerinde Van'dan havalanarak Başkale Sınır Tabur Komutanlığı'na iniş yaptı. Gül'ü burada Kaymakam Ali Arslantaş, İlçe Sınır Tabur Komutanı Piyade Yarbay İsmail Güzeller ve Belediye Başkanı Ejder Yağızer karşıladı.


Yol kenarında toplanan vatandaşlar, kaymakamlığa hareket eden Gül'ü sevinçle karşıladı. Vatandaşlar, Gül'ün geçişi sırasında belediye tarafından dağıtılan bin 500 adet gülü Cumhurbaşkanı'na atarak sevgi gösterisinde bulundu. Zaman zaman yolda aracından inen Gül, çocukları severek vatandaşları selamladı.


Daha sonra kaymakamlığa geçen Gül, polis merasim mangasını selamlayarak daire amirleri ile tokalaştı.

Gül, Kaymakam Ali Aslantaş'tan brifing aldıktan sonra yeniden karayolu ile Başkale Sınır Tabur Komutanlığı'na giderek helikopterle Hakkari'nin Yüksekova ilçesine hareket etti.

 

İHA
Yayın Tarihi : 12 Eylül 2007 Çarşamba 12:06:37
Güncelleme :12 Eylül 2007 Çarşamba 16:09:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KAHRAMAN ASKER IP: 81.6.64.xxx Tarih : 19.11.2007 00:53:12

SAYIN CUMHURBAŞKANIM GÜNEYDOĞUYA TEŞRİF EDEREK ASKERİN NE ÇEKTİĞİNİ KENDİ GÖZÜNÜZLE ONAYLADINIZ BU ASKER BU ŞARTLARDA EŞİNİ BIRAKIP DAĞLARDA SINIR KARAKOLLARINDA GÖREV YAPARAK ÇOCUĞUNU OKUTAMAZKEN ALDIĞI 3-5 KURUŞ PARAYI DA VATANDAŞIMIZ ÇOK GÖRÜYOR .BU ASKER 5000 YTL ALSA HAKKI DEĞİL Mİ BU ASKERİN BU MESLEK PARA İÇİN YAPILMAZ BİLİYORUM AMA HERKESİN DE BİR KURULU DÜZENİ VAR AİLESİ VAR HALKIMIZA SESLENİYORUM DOĞUDA ALDIĞI PARA SAĞLIK SORUNLARINA YETİYORMU ACABA ASKERİMİZİN O YÜZDEN YALANDAN SAVAŞ ÇIKINCA ASKERİMİZİN ARKASINA SAKLANMASINLAR HER ZAMAN YANINDA OLSUNLAR İSTERİM AMA İŞTE