22
Mayıs
2024
Çarşamba
BAŞKALE - VAN
Belediye Sayfaları

Yola döşenmiş patlayıcı imha edildi

Van'da teröristler tarafından köy yoluna döşenen 7 kilogram C-4 patlayıcı madde, güvenlik kuvvetleri tarafından tespit edilerek imha edildi.

Genelkurmay Başkanlığı resmi internet sitesinden edinilen bilgiye göre Van'ın Başkale ilçesi Albayrak köyü yolunda, önceki gün saat 16.45 sıralarında güvenlik güçlerince yapılan kontrol esnasında, terör örgütü mensupları tarafından yol üzerine tuzaklanmış 7 kilogram C-4 plastik patlayıcı madde bulunduğu bildirildi. Patlayıcı maddenin yerinde imha edildiği belirtildi.
iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2007 Cuma 11:22:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
KAHRAMAN ASKER IP: 81.6.64.xxx Tarih : 19.11.2007 01:19:17

İŞTE TERÖRÜN EN KORKAK SİLAHI CESARETSİZLİĞİNİN EN AÇIK BELGESİ CESARETİ OLAN DEDELERİMİZ KILIÇLA KAFA KAFAYA DÖVÜŞEREK DEVLET KURDU BU KORKAKLAR MAYINLAMI KURCAK ATATÜRK BEYNİ İLE KURDU FATİHLERİMİZ BEYNİYLE BU DEVLETİ BU HALE GETİRDİ BU ZAVALLILAR MAYINA DEVAM ETSİN KORKAKLAR YAPACAK GÜCÜ YOK 5000 KİŞİYLE İLÇE KURULMUYO BU SALAKLAR ÜLKE DEVLET KURMAYI DÜŞÜNÜYO SAYESİNDE KURDUKLARINI ZANNETTİKLERİ DEVLETİN ORTASINA DA MAYIN HEYKELİ DİKERLER BEYNİMİZLE KAZANAMADIK BU SİLAHLA KAZANDIK BU DEVLETİ DİYE ASALAKSINIZ BAŞKA BİŞİ DEMİYOM YA