18
Mayıs
2024
Cumartesi
ERCİŞ - VAN

Alacak verecek tartışmasında silahlar konuştu

Erciş'te alacak verecek meselesi yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucunda 7 kişinin çeşitli yerlerinden yaralandıkları belirtildi.

Edinilen bilgilere göre, olay dün akşam saat 20.00’de Atatürk Parkı civarında bulunan Sulhattin Demir’e ait işyerinde meydana geldi. Alacak verecek meselesi yüzünden Demir ve Tarhan aile fertleri arasında çıkan tartışmanın daha sonra bıçaklı ve silahlı kavgaya dönüşmesi sonucunda Mustafa, Şahabettin, Recep Demir, Aydın, Necmettin Tarhan, Faruk Aydın ve Şaban Hasçelik isimli şahıslar silah ve bıçaklarla birbirlerini yaraladı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından polise haber verilmesinin ardından, olay yerine gelen güvenlik güçleri, yaralıları araçlarla Erciş Devlet Hastanesi’ne getirdi. Hayati tehlikesi bulunan Recep Demir, Aydın ve Necmettin Tarhan, Faruk Aydın ile Şaban Hasçelik daha sonra Van Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Kavgaya karıştığı iddia edilen Sulhattin Demir’in ise polis tarafından arandığı belirtildi. Olayla ilgili Erciş Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığı kaydedildi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Mayıs 2005 Salı 15:32:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?