20
Mayıs
2024
Pazertesi
ERCİŞ - VAN

Asfaltlama tamamlandı

Van'ın Erciş İlçe Belediyesi, gerekli alt yapı çalışmalarını tamamladığı Yeşilova Mahallesi'nde asfaltlama işlemlerini de tamamladı. 

Asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, yönetime geldikleri ilk günden beri Yeşilova Mahallesi'nde yol açma, genişletme ve dolgu çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdüklerini bildirdi. 

Başkan Çiftci mahallede kanalizasyon çalışmalarının uzun sürmesi sebebiyle ana caddelerde gerekli düzenlemeleri yapamadıklarını, yoğun çalışmalarının ardından, düzenlemesini yaptıkları yollarda öncelikle yaya kaldırımları ile orta kaldırımları bitirdiklerini söyledi. 

Mahallenin merkez ile bağlantısını sağlayan Yeşilova Caddesi'nde kaldırım çalışmalarını da tamamlamanın ardından, yolların beton asfaltla kaplandığını anlatan Çiftci, "Bu güne kadar yatırım gitmeyen Yeşilova Mahallesi bizim dönemimizde altın çağını yaşamıştır. 

İlçe merkezindeki nüfusun büyük bölümünü içinde barındıran bu mahallemizde kaldırım, park, semt sahası, yol açma ve genişletme, içme suyu, kanalizasyon ve asfaltlama gibi tüm yatırımları götürüp Yeşilova'yı modern bir görüntüye kavuşturduk" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2008 Cuma 13:18:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?