23
Mayıs
2024
Perşembe
ERCİŞ - VAN

Atletler Başkan Çiftçi'yi ziyaret etti

Bir süre önce İstanbul'da yapılan yıldızlar milli takım seçmelerinde başarı göstererek, ferdi sıralamada Türkiye 3 ve 4.'lüğü kazanarak milli takıma seçilen Van'ın Erciş İlçe Belediyesi Atletizm Takımı sporcuları, Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftçi tarafından takdir belgesiyle ödüllendirildi.

İstanbul Burhan Felek Spor Tesisleri'nde yapılan ve 81 ilden gelen 800 atletin iştirak ettiği yıldızlar milli takım seçmelerine Van'ı temsilen giden Erciş Belediyesi Atletizm Takımı sporcularından bin 500 metrede koşan Fecri Kaya Türkiye 3.'sü, Erhan Kaya isimli atlet de 800 metre koşusu sırasında sakatlanmasına rağmen Türkiye 4.'sü olmuştu.
Sporcular, bugün antrenör Şakir Kaya ile birlikte Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında konuşan ve amaçlarının büyük başarı elde eden sporcularını 2008 yılında Çin'de yapılacak olimpiyatlara hazırlamak ve kürsüye çıkartmak olduğunu anlatan Kaya, "Seçmelerde birçok ilin sporcularını geride bırakarak, derece yapan öğrencilerimle gurur duyuyorum. Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, bizlere maddi ve manevi her türlü desteği sağlamıştır ve sağlamaktadır. Bizler de, kazandığız bu madalyaları kendisine hediye ediyoruz" dedi.

Atletleri tebrik eden Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ise, büyük başarı sağlayan sporcuları ile her zaman gurur duyduğunu belirterek, "Bu gençlerin ülkemizin gelecekte onur duyacağı isimler olacağına inancım tamdır" dedi. Ardından, milli antrenör ve madalya alan atletleri takdir belgesiyle ödüllendiren Başkan Çiftçi, belgeleri de basın mensuplarının vermesini istedi. Erciş Belediye Başkanlığı'nın, ayrıca ileriki günlerde ilçe genelinde gençler ve çocuklar için yaz spor okulu açacağı da belirtildi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2005 Cumartesi 03:04:30
Güncelleme :6 Temmuz 2005 Çarşamba 17:23:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?