23
Mayıs
2024
Perşembe
ERCİŞ - VAN

Başkandan yardım çağrısı

Erciş'e bağlı Çelebibağı Belde Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu, ’İhtiyaç fazlası eşyanı ihtiyacı olana ver’ adı altında bir yardım kampanyası başlattıklarını söyledi.

Belediye hizmet binasında açılan yardım kampanyası hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Kutbettin Türkmenoğlu, amaçlarının fakir insanları sevindirmek olduğunu söyledi.

Belde halkından kullanılmayan her türlü eşyaları kendilerine ulaştırılması durumunda tamir edildikten sonra muhtaç insanlara verileceğini de anlatan Başkan Türkmenoğlu, "Yapılacak olan bu örnek davranış beldemizde kardeşliği de pekiştirecektir. Çelebibağı son 5 yıl içinde sürekli göç almıştır ve almaya da devam etmektedir. Beldeye yerleşen ailelerin büyük çoğunluğu ise maddi durumu iyi olmayan insanlar oluşmaktadır. Bu arada tertiplediğimiz kampanyayı kalıcı hale getireceğiz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2005 Perşembe 16:28:34
Güncelleme :12 Nisan 2005 Salı 18:00:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Burhvan FENER IP: 85.97.188.xxx Tarih : 18.03.2005 15:22:11
Başkanım yapmış olduğunuz bu güzel çalışmanızdan dolayı sizi tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.size ve sizin şahsınızda çalışan tüm çalışan personellerinize sevgi ve saygılarımı iletirim.