19
Mayıs
2024
Pazar
ERCİŞ - VAN

Belediye'nin asfalt atağı sürüyor

Belediyesi tarafından cadde ve sokaklardaki asfalt yapım çalışmalarına gece de devam edildiği belirtildi. Bu arada iftarlarını açan belediye işçileri ise, sahura kadar olan zaman içinde görevlerini yerine getiriyorlar.

Göreve geldiği günden itibaren atıl durumda olan asfalt tesislerini faaliyete geçiren Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, ilçe halkına verdiği sözleri tek tek yerine getirdiğini belirtti. Amacının halktan aldığını yine halka hizmet olarak geri vermek olduğunu söyleyen Çiftçi, "Belediye Başkanlığı görevine başladığımız günden itibaren, köstebek yuvasına dönen cadde ve sokak yollarımızı beton asfaltla kaplatıyoruz. Şimdiye kadar 55 bin metrekare asfalt üretip, yollarımızı çamur ve tozdan kurtardık. Mevsim şartları izin verdiği zaman içinde de bu yöndeki çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Öte yandan, Ramazan ayı olmasına karşın asfalt yapım işlerini aksatmayan belediye işçileri ise, iftarlarını açtıktan sonra sahura kadar olan zaman içinde asfalt döküyorlar. Belediye Başkanı Çiftçi de, işçilere moral ve motivasyon vermek üzere personeliyle birlikte çalışmalara eşlik ediyor.

erciş
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2004 Cumartesi 16:54:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?