19
Mayıs
2024
Pazar
ERCİŞ - VAN

Bütün madalyalar Başkan'a!

Van’ın Erciş İlçesi’nde faaliyet gösteren Erciş Atletizm İhtisas Spor Külübü atletleri, kazandıkları madalyalarını, kendilerine maddi ve manevi destek sağlayan Çelebibağı Belde Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu’na hediye ettiler.

Erciş Atletizm İhtisas Spor Kulübü atletleri, başarılarını Çelebibağı Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu ile paylaştı. Kulüp Başkanı İzzet Batmaz’la birlikte Belediye Başkanı Türkmenoğlu’nu makımında ziyaret eden minik atletler, kendilerine maddi, maddi imkanları esirgemeyen belediye başkanına madalyalarını armağan ettiler.

Bu arada, sporcuların bu anlamlı jesti karşısında onları tek tek öperek kutlayan Çelebibağı Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu, kısa zamanda bu başarının elde edilmesinden dolayı kulüp başkanı İzzet Batmaz’ı tebrik etti. Yerel yöneticilerin sporculara sahip çıkma zorunluğu olduğunu da belirten Türkmenoğlu, "Üç ay gibi bir sürede bu başarıyı elde eden sporcularımızı kutluyorum. Madalyalarını da kendilerine tekrar iade ediyorum. Onların bu düşüncesi her şeye yeter. Bizler yönetici olarak bu çocuklarımıza imkan tanırsak, onlar da ilçemizin adını daha iyi duyuracaklardır. Her zaman bu katkıyı sağlamaya da hazırım" dedi.

Erciş Atlezim İhtisas Spor Külübü Başkanı İzzet Batmaz da, Atletizm Kulübü olarak 18 Aralık 2004 tarihinde Malatya’da yapılan Türkiye Birinci Lig Atlezim yarışmalarında, Türkiye 9.’su olduğuna dikkat çekerek, "İlçe Kaymakamız Ali Partal başta olmak üzere, bizlere her türlü katkıyı sağlan yetkililere sporcularım adına minnetarız. Kulübümüzde şu an 13 lisansları atlet bulunmakta olup, Türkiye’deki kros yarışmalarına iştirak etmekteyiz. Bu arada önceki gün Van’da da yapılan Atatürk Koşusu’na, 9 sporcumuz iştirak etti. Bunlardan 8’i madalya almayı başardı. Bugün bizlere her türlü imkanı sağlayan Çelebibağı Belediye Başkanımız Kutbettin Türkmenoğlu’nu ziyaret ederek madalyalarımızı ona armağan ediyoruz" dedi.

NİHAT ÇAVUŞOĞLU ERCİŞ (İHA) -
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2004 Cuma 09:28:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?