20
Mayıs
2024
Pazertesi
ERCİŞ - VAN

Çelik AKP'den aday adayı

Van'ın Erciş İlçe Ziraat Odası Başkanı Nihat Çelik, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti)'den Erciş Belediye Başkanlığı için aday adayı başvurusunda bulundu.

Çelik, parti binasına gelerek başvuru belgelerini İlçe Başkanı İbrahim Şahin'e teslim etti. AK Parti'li Çelebibağı Belediye Başkanı Kutbettin Türkmenoğlu ile partinin ilçe yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu müracaat sırasında açıklama yapan Nihat Çelik, Belediye, başkan aday adayı olması konusunda ilçe halkından, oda ve sivil toplum örgütleri ile muhtarlardan kendisine yoğun talep geldiğini bir kez daha yineledi.

Çelik, bu beklentilerin boşa gitmeyeceğini de anlatarak; "Yeni bir dönemin ilk ışıklarını bugün burada yakarak tüm hemşerilerimi ve AK Parti"nin siz değerli yöneticilerini saygıyla selamlıyorum. Bu partinin bir neferiyiz. Biz bu yola, bu davaya inanmışız. Birçok sivil toplum örgülerinde görev aldım. Bilgi ve tecrübemi siz değerli hemşerilerim için kullanmak istiyorum. Arkamda bir aşiret lideri olmadığı gibi, kendim de bir aşiret gölgesine sığınarak buraya gelmedim. Kararım bugün böyle, yarın da bu şekilde olacaktır. Belediye ve belediyeciliği çok iyi bilmekteyim. Bu konuda kendime son derece güveniyorum. Adaylık verilmesi durumunda merkezi hükümetle uyum içersinde milletvekillerinin de desteğini yanıma alarak, ilçemi sosyal, kültürel ve ekonomik yönde gelişmesi sağlayacağım gibi, Erciş'i de bölgede modern bir kent haline getirmek temel hedefimiz olacaktır" dedi.

Ak Parti Erciş İlçe Başkanı İbrahim Şahin ise Nihat Çelik'in belediye başkanlığı aday adaylığına müracaatından ötürü tebrik ederek, başarı dileklerinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 11:14:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?