20
Mayıs
2024
Pazertesi
ERCİŞ - VAN

ETSO Başkanı'na teşekkür belgesi

Van'ın Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden eğitime yaptığı katkılardan ötürü Erciş Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Abdurrahman Gözütok'a teşekkür belgesi verildi. 

Teşekkür belgesi verilmesi nedeniyle kaymamaklık binasında bir tören düzenlendi. Törene Erciş Kaymakamı Ferhat Kurtoğlu, Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Bilik, şube müdürleri ile okul müdürleri iştirak etti. Teşekkür belgesini Kaymakam Ferhat Kurtoğlu'nun elinden alan ETSO Başkanı Abdurrahman Gözütok, bu tür yardımların bundan sonra da süreceğini belirterek, kendisine layık görülen belgeyi almaktan ise mutluluk duyduğunu söyledi. 

Erciş İlçe Milli Eğitim Müdürü Celalettin Bilik'te yaptığı konuşmada, ETSO'nun fakir ve yardıma muhtaç öğrencilere yaptığı giyim, kırtasiye yardımlarının anlamlı olduğunu ifade ederek, "Sayın başkanımız bu yıl da fakir ve yardıma muhtaç öğrencilerimizi unutmayarak bin öğrencilerimize giyim ve kırtasiye yardımında bulunmuşlardır. Bu vesile ile başkanımıza teşekkür belgesi vermeyi uygun gördük. Ayrıca, yardımların ulaştırılmasında emeği geçen ETSO Yönetim Kurulu üyelerine de milli eğitim camiası adına teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Kasım 2008 Salı 14:46:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?