20
Mayıs
2024
Pazertesi
ERCİŞ - VAN

Festival konserlerle sona erdi

Van'ın Erciş ilçesinde bu yıl 22'ncisi düzenlenen 'Ercişli aşık Emrah ile Selvi Kültür Sanat Festivali', ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan'ın verdiği konserle sona erdi.


Erciş Şehir Stadyumu'nda gerçekleşen konserde önce mahalli sanatçılar sahne aldı. Daha sonra sahne alan Orhan Artan, Yaşar Turan ile Celal Yarıcı birbirinden güzel türküler seslendirdi. Konser finalinde dakikalarca patlatılan havai fişek gösterisi altında sahneye çıkan ünlü sanatçı İzzet Yıldızhan, seslendirdiği türkülerle hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.

İzzet Yıldızhan, giydiği kırmızı beyaz kıyafetlerle gecenin rengine uyum sağlarken, Erciş Emniyet Müdürlüğü tarafından konserde dağıtılan Türk bayraklarını sallayan vatandaşlar, sanatçıya eşlik etti. Eline aldığı Türk bayraklarını saz ekibine dağıtan sanatçı İzzet Yıldızhan, gördüğü manzara karşısında büyülendiğini söyleyerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi. İzzet Yıldızhan tarafından seslendirilen türkülere eşlik eden Ercişliler gönüllerince eğlendi.


Konser arasında Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftci tarafından ünlü sanatçıya festival anısına şükran plaketi sunuldu. Belediye Başkanı Çiftci, Ercişliler tarafından en fazla tercih edilen sanatçılar arasında bulunan İzzet Yıldızhan'ı ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Başkan Çiftci ayrıca, festivale katkı ve desteklerinden ötürü Van Vakfı Genel Başkanı Müjdat Çelik'e de şükran plaketi sundu. Vatandaşların gönüllerince eğlendiği konser gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2008 Pazar 11:50:15
Güncelleme :24 Ağustos 2008 Pazar 19:02:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?