20
Mayıs
2024
Pazertesi
ERCİŞ - VAN

İhbar sonuç verdi: 6 kişi yakalandı

Van'ın Erciş ilçesinde bir ihbarı değerlendiren polis ekipleri, molotof kokteyli yapmak isteyen 6 kişiyi suç unsurları ile beraber ele geçirdi. 

Yapılan açıklamaya göre, ilçe merkezinde bulunan bazı kişilerin ilçede asayiş ve huzurun bozulmasına yönelik faaliyetler içerisine girme çabası içerisinde oldukları şeklinde Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine ihbar yapıldı. 

Yapılan çalışmalardan kısa sürede netice elde eden polis ekipleri, 6 kişiyle beraber molotof kokteyli yapımında kullanılacağını değerlendirilen 35 adet çeşitli ebatlarda cam şişeler ile birlikte ele geçirdi. Yakalanan M.M., K.G., O.K., M.Ş.Y., N.Ç. ve A.M. isimli 6 şüpheli, haklarında Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde işlemlerin tamamlanmasından sonra adli makamlara sevk edildiler. 

Suç ve suçlu ile mücadelede vatandaşın desteğinin alınmasının önemli olduğu herkes tarafından bilindiği belirtilen açıklamada, yapılan ihbarın Erciş halkının ilçe polisine olan güvenin bir göstergesi olduğu belirtildi. 

Erciş İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerine ilçede yaşayan polis dostu sorumluluk sahibi vatandaşlar tarafından yapılan çeşitli ihbarlarla daha önce de çok sayıda şüpheli ve değişik suçlardan dolayı aranan çok sayıda suçlu yakalanırken, yine çok miktarda uyuşturucu madde, gümrük kaçağı sigara, kaçak akaryakıt, çalıntı araç, çalıntı eşya, ruhsatsız tabanca, ruhsatsız tüfek, mermi ve fişek de ele geçirildiği ifade edildi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2008 Cumartesi 12:48:09
Güncelleme :25 Ekim 2008 Cumartesi 12:54:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Vatansever IP: 81.215.228.xxx Tarih : 7.11.2008 04:18:34

Ercişliler vatanını,milletin ,bayrağını seven bir halktır.Bu nerden geldiği belli olmayan densizler güzel ercişimin adını lekelemeye çalışıyorlar biz buna izin vermeyiz Allan Asker ve Polisi var etsin