22
Mayıs
2024
Çarşamba
ERCİŞ - VAN

Yeni taksi durakları hizmete açıldı

Erciş Belediyesi ile Erciş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı’nın katkılarıyla yapılan taksi durakları, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Törene, Erciş İlçe Emniyet Müdürü Veli Akgün, Van Esnaf ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Niyazi Parlak ile çok sayıda taksici esnafı katıldı. Erciş Şehirlerarası Otobüs Terminali ile Zeylan Caddesi üzerinde faaliyet veren taksi duraklarının açılış töreninde konuşan Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, taksici esnafın daha önce küçük ve bakımsız yerlerde hizmet verdiklerini belirterek, Erciş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsamettin Çelik ile bir proje geliştirerek bu yazıhanelerin modern hale getirildiğini söyledi.

Yapılan yeni duraklarla taksicilerin modern mekana kavuştuğunu anlatan Çiftçi, "Amacımız ilçe merkezindeki tüm taksi duraklarını tek tip mekanlara kavuşturmaktır. Erciş, her alanda layık olduğu yere gelecektir" dedi.

Erciş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hüsamettin Çelik ise, belediyenin bu yönde kendilerine gösterdiği desteğe teşekkür ederek, taksici esnafı adına Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’ye teşekkür etti. Yeni yapılan taksi durakları Erciş Belediye Başkanı Fatih Çiftçi ile Van Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Başkanı Mehmet Ali Can tarafından hizmete açıldı.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2005 Perşembe 17:00:08
Güncelleme :6 Mayıs 2005 Cuma 17:24:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?