18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEVAŞ - VAN

AKP Van Milletvekil Arvas'ın acı günü

AKP Van Milletvekili Maliki Ejder Arvas’ın ağabeyi ve yengesinin içinde bulunduğu araç Van Gölü’ne uçtu. Kazada, Milletvekili Arvas’ın yengesi hayatını kaybetti, ağabeyi ise ağır yaralandı.
Alınan bilgiye göre kaza, bugün saat 18.00 sıralarında Van-Bitlis Karayolu’nun Gevaş İlçesi Devlet Su İşleri (DSİ) 17. Bölge Müdürlüğü kampı yakınlarında meydana geldi. AKP Van Milletvekili Maliki Ejder Arvas’ın ağabeyi Mashar Arvas’ın (59) kullandığı 34 LLR 14 plakalı otomobil, aşırı sürat ve dikkatsizlik sebebiyle virajı alamayarak Van Gölü’ne uçtu. Bir anda Van Gölü sularına gömülen otomobilde bulunanlar yoldan geçen vatandaşlar ve polis ekipleri tarafından çıkarıldı. Gevaş Sağlık Ocağı’na kaldırılan yaralılardan Mine Arvas, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Kazada ağır yaralanan Mashar Arvas ise Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Van Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, otomobilin Van Gölü sularından çıkarıldığını ve içerisinde başka kimsenin bulunmadığını açıkladı.
Van Milletvekili Maliki Ejder Arvas, geçen hafta da ağabeyi Kutbettin Arvas’ı geçirdiği kalp krizi sonucu kaybetmişti.
VAN - İHA
Yayın Tarihi : 4 Temmuz 2004 Pazar 02:35:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?