1
Haziran
2024
Cumartesi
GEVAŞ - VAN

İnşaat halinde öğretime açıldı

Van Valisi Özdemir Çakacak Gevaş ilçesinde bulunan ve inşaatı tamamlanmadan eğitime açılan Osmangazi İlköğretim Okulu'nda incelemelerde bulundu. 

İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirlerinin gündeme getirdiği 'İnşaatta eğitim' haberinin basında çıkması üzerine harekete geçen Vali Özdemir Çakacak, okulun biran önce bitirilmesini istedi. Haber üzerine ilçeye giden Vali Çakacak, beraberindeki heyetle birlikte okulda incelemelerde bulundu. İnşaatının bitirilmesi için müteahhite 15 gün süre veren Çakacak, bu şekildeki bir okulda eğitim verilemeyeceğini belirtti. Konu hakkında İlçe Kaymakamı ve Milli Eğitim Müdürü'nü de uyaran Vali Çakacak, okuldaki eğitimin durdurulmasını istedi. 

Ayrıca Van Kerim Tuncer İlköğretim Okulu'nda kırtasiye malzemesi dağıtımına katılan Vali Çakacak, basın mensuplarının soruları üzerine Osman Gazi İlköğretim Okulu'nda eğitim verilmesinin sakıncalı olduğunu belirterek "Bu nedenle öğrencilerimizin inşaat tamamlanana kadar başka okullara gönderilmesine karar verdik" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2008 Cuma 12:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gevaş SAHİPSİZDEGİLDİR IP: 88.250.74.xxx Tarih : 30.09.2008 00:29:52

SLMMM ÖNCELİKLE SAYIN VALİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM VE NE YAZIKKİ BU DURUMUN MEDYAYA YANSITILMASI ODA İLCENİN ÖNDE GELENLERİNİ,N AYIBIDIR BAYADA HAŞLAMIŞ ONLARI TŞK VALİ UYARMIŞ ONLARI VBU SEFERDE KESİN HAŞLAYACAKTIR VALİ BUNLARI TŞK VALİ TŞK BU OLAYI MEDYAYA YANSITANLAR