19
Mayıs
2024
Pazar
GEVAŞ - VAN

kar ekibi oluşturuldu

Van'ın Gevaş İlçesi'nde yoğun kar yağışı nedeniyle biriken karları temizlemek için kullanılan araçlar yetersiz kalınca, Belediye Başkanlığı 20 kişilik kar temizleme ekibi oluşturdu.

Belediye başkanlığının oluşturduğu 20 kişiden oluşan kar temizleme ekibinin, kar yağışının yoğun olduğu günlerde 70 kişiye ulaştığı bildirildi.

Belediye Başkanı Nazmi Sezer, ilçede yerleşim alanının dağınık olması nedeniyle ellerinde bulunan 1 greyder ve 2 kepçe ile yağan kar nedeniyle ilçenin her yerine yetişemediklerini, bu nedenle böyle bir ekip oluşturduklarını belirtti. Sezer, "Bazen sürekli çalışan 20 eleman yetersiz kalıyor. Biz de buna 40 veya 50 kişilik gündelikçi takviye ediyoruz. Ayrıca kurduğumuz bu ekip kar araçlarının ulaşamayacağı yaya geçidi olan kaldırımları ve yol kenarları gibi yerlerde çalıştırıyoruz.

Halkımızın yollarda rahatça yürüyebilmesi için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. İlçe merkezinde hiçbir aksamanın olmaması için önceden tedbirimizi alarak olası sorunlarla karşılaşmıyoruz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2006 Cuma 13:18:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?