18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEVAŞ - VAN

Minibüsçülerden destek

MİNİBÜSÇÜLERDEN CAMİ İNŞAATINA MADDİ DESTEK

Van'ın Gevaş ilçesinde bulunan S.S 5 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi üyeleri, ilçede bulunan cami inşaatın tamamlanması için 12 bin 300 TL maddi yardımda bulundular.

İnşaatı devam eden Merkez Camii'ne yardımda bulunan Gevaş S.S 5 Nolu Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Emrullah Arvas, pazartesi ve salı günleri taşıdıkları yolculardan topladıkları yol ücretini camiye bağışladıklarını belirtti. Arvas, 113 minibüsün 2 günlük Van'a gidiş-geliş seferlerinde elde edilen gelirin tümünü bağışladıklarını kaydeden Arvas, “İki yıldır bu uygulamayı yapıyoruz. İmkanlarımız dahilinde ileriki süreçte de yapmaya devam edeceğiz. Çünkü bu cami hepimizin ve inşaat bitene kadar yardımlarımız devam edecektir. Desteklerinden dolayı tüm minibüs şoförlerine teşekkür ederiz" dedi.

Gevaş Merkez Camii Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mecit Ergenç ise, "Minibüsçü arkadaşlarımızın bu duyarlı davranışlar bizi son derece memnun etmiştir. Halkımız ve esnafımız cami inşaatı başladığı günden beri yardımlarını esirgemediler. Bundan sonrada bu yardımları yapacaklarına olan inancım tamdır. Çünkü bu cami hepimizindir. Herkesin buna sahip çıkması lazım. Amacımız en kısa zamanda camimizi bitirip ibadete açmaktır. Özellikle ilçede maddi durumu iyi olan esnaf ve vatandaşların yardımlarını ihtiyacımız var. Çalışmalarımız Ramazan ayı buyunca devam edecektir. Derneğimiz adına minibüsçü kooperatif başkanına, yönetim kurulu üyelerine ve şoförlerine teşekkür ederiz” dedi.

MİNİBÜSÇÜLERDEN CAMİ İNŞAATINA MADDİ DESTEK
İHA
Yayın Tarihi : 7 Ağustos 2010 Cumartesi 17:37:04
Güncelleme :7 Ağustos 2010 Cumartesi 20:27:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?