18
Mayıs
2024
Cumartesi
GEVAŞ - VAN

Vizon Tele Tuuba seti onarılacak

Gevaş'da çekimleri yapıldıktan sonra büyük ölçüde tahrip olan ’Vizontele Tuuba’ filminin setinin yeniden onarılacağı belirtildi.

Gevaş Belediye Başkanı Nazmi Sezer, Beşiktaş Kültür Merkezi’nde (BKM) Yılmaz Erdoğan’la bir araya geldiklerini ve Vizontele-3 filminin çekim hazırlıkları nedeniyle set alanının yeniden onarılacağını söyledi.

İlkbahar aylarında BKM tarafından gönderilecek bir ekibin, belediyenin katkılarıyla onarım çalışmalarına başlayacağını belirten Sezer, "Önceki film seti dayanıklı olmadığı için rüzgarın etkisi ile birlikte yerle bir oldu. Set alanında bu defa yapılacak kulübeler ve dükkanlar, ilçemizde esecek rüzgara karşı daha dayanıklı olacak. Vizontele-3 filminin çekimleri yapıldıktan sonra da set, belediyemiz tarafından koruma altına alınacaktır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Mart 2005 Pazartesi 13:35:25
Güncelleme :9 Nisan 2005 Cumartesi 14:40:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
burcu koç IP: 194.27.14.xxx Tarih : 15.07.2005 18:08:47
seti gezdim ve çok beğendim. bence orası daha sonra müze yada farklı bir yer haline getirilebilr.yılmaz erdoğan ı ve demet akbağ ı tebrik ediyorum.oralar gevaş van çok güzel.ülkemizin batısı güzel olduğu kadar doğusu da bir harika .herkese gezip görmelerini tavsiye ederim .siteyede bana bu fırsatı verdikleri için çok teşekkür ediyorum