18
Mayıs
2024
Cumartesi
ÖZALP - VAN

Mehmetçik okul onarıyor

MEHMETÇİK İRAN SINIRINDA OKUL ONARIYOR

Van'ın Özalp ilçesine bağlı İran sınırında bulunan Dağdeviren Köyü Nebibey İlköğretim Okulu'nun onarımı, Mehmetçik tarafından gerçekleştiriliyor.

İlçe merkezine 24 kilometre uzaklıkta bulunan Dağdeviren köyü, Mehmetçik tarafından onarılıyor. İran sınırında bulunan ve 500 öğrenci kapasiteli okulda oluşan kötü görünüm, Özalp İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan görevli Mehmetçik tarafından gideriliyor. Öğrenciler okullarında eğitimlerini sürdürürken, bir yandan da Mehmetçiği çalışmalarını yakından takip ediyorlar. Dağdeviren Köyü Muhtarı Sedrettin Nak, okullarının ihtiyacı olan onarım durumunu Özalp İlçe Jandarma Komutanlığı'na bildirdiklerini, bunun üzerine Mehmetçiğin görevlendirildiğini ve onarım çalışmalarının halen devam ettiğini belirterek, "Askerlerimize bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Mehmetçiğin okul onarım çalışmalarının yaklaşık bir hafta boyunca devam edeceği bildirildi. Bu arada Mehmetçiklerin çalışmalarına dersleri biten okul idarecileri ve öğretmenler de katkı sunuyor.

MEHMETÇİK İRAN SINIRINDA OKUL ONARIYOR
MEHMETÇİK İRAN SINIRINDA OKUL ONARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2010 Pazar 17:51:02
Güncelleme :10 Ekim 2010 Pazar 18:07:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?