29
Mayıs
2024
Çarşamba
SARAY - VAN

Olan ineklere oldu

Van'ın Saray ilçesinde iki kişi arasında meydana gelen silahlı kavgada açılan ateş sonucu 2 büyükbaş hayvan telef olurken, 2 hayvan ise yaralandı. 

Edinilen bilgiye Turan köyünde akşam saat 18.30 sıralarında İ.D. ve A.D. arazi anlaşmazlığı yüzünden tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından şahıslar birbirlerine av tüfekleri ile ateş etmeye başladı. Şahısların açtığı ateş sonucu K.D'ye ait 2 büyükbaş hayvan telef olurken, 2 hayvan ise yaralandı. 

Köye giden jandarma ekiplerinin şahısların evlerinde yaptıkları aramalarda olayda kullanıldığı tespit edilen 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilirken İ.D. ve A.D. gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar sorgulandıktan sonra sevk edildikleri mahkemede tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Olay ile ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2008 Salı 17:04:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
gonul IP: 78.164.164.xxx Tarih : 2.01.2009 22:31:17

anlaşılan oki silahlara karşı bir sempatimiz olduğu şu zavallı hayvanlara karşıda bir antipati olduğumuz bariz ortada sadece kınıyorum kavgaya ve şiddette.. biraz daha iyimser olabiliriz tabi istersek.