3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

10 yıl aradan sonra yeniden seçildi

Afyonkarahisar’nın Sülümenli Beldesi Belediye Başkanlığı 2 dönem sonra tekrar başkanlığı seçilen İsmail Çakal düzenlenen törenle göreve başladı.

29 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Sülümenli Beldesinde Saadet Partisi'nden (SP) Belediye Başkanı seçilen İsmail Çakal bugün görevine başladı. Belediye önünde kesilen kurbanın ardından dualar eşliğinde makamına geçen Başkan İsmail Çakal, Belde halkının tebriklerini kabul etti.

1994 ile 1999 yılları arasında da belediye başkanlığı yapan İsmail Çakal, hizmetlerine kaldığı yerden devam edeceğini söyledi. Seçimlerin artık geride kaldığını ve çalışmalarını tekrar başlayacağını belirten Çakal, "Seçimler bitti, sıra hizmete geldi. Seçim döneminde ne söz verdimse önem sırasına göre hepsini de gerçekleştireceğim. Ekibimle birlikte Sülümenli Kasabası'nı daha iyi yerlere getirmek ve örnek bir belde yapmak için var gücümüzle çalışacağız" dedi.

Sülümenli Belediyesi eski Başkanı Mustafa Tabak'ın devir teslim törenine gelmemesine üzüldüğünü de ifade eden yeni Başkanı İsmail Çakal, 10 yıl önce yine Mustafa Tabak'la seçimlerde yarıştık. Ben kaybettim ve belediye başkanlığı devir teslim törenine katılarak, çiçeklerle görevimi teslim ettim. 29 Mart Yerel seçimlerinde de yine yarıştık. Fakat bu sefer ben kazandım. Fakat arkadaşımız katılmadı. Devir teslim için vekilini gönderdi. Bu duruma gerçekten üzüldüm" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2009 Pazartesi 23:28:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?