3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

12. Zafer Fuarı açıldı

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından bu yıl 12.'si düzenlenen Afyonkarahisar 2007 Zafer Fuarı, düzenlenen törenle açıldı.

Fuarın açılışında konuşan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, fuarın her yıl daha da güzelleştiğini ve geliştiğini söyledi. Bu yıl fuarın 12. kez düzenlendiğini hatırlatan Başkan Kaptan, “Fuarımıza çok büyük önem veriyoruz. Fuarımız bundan sonraki 3 yıl profesyonel bir firma tarafından düzenlenecek. Geçmiş yıllardaki tecrübelerimizle, fuarımız her yıl daha da güzelleşip, gelişiyor. İlimiz önümüzdeki yıllarda otomotiv ve yan sanayi, ziraat, gıda, yapı ve inşaat fuarlarına ev sahipliği yapacaktır” dedi.

Vali Haluk İmga ise fuarın her yıl ihtisaslaştığını belirterek “Bu fuarın, ilin sosyal hayatının yanısıra ekonomik hayatına da faydalı olduğunu söyleyebiliriz. İlimizin fuar ve kongre merkezi olması yolunda, bu tür fuarların önemi çok büyük. Fuar ve kongre turizminden ilimizin en iyi derecede faydalanması, ekonomik olarak gelişmesine sebep olacaktır. Fuarımızın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yapılan konuşmaların ardından açılış kurdelasını kesen protokol heyeti, daha sonra fuardaki standları gezdi. Zafer Haftası nedeniyle değişik ülkelerden Afyonkarahisar'a gelen halk oyunları toplulukları da açılış nedeniyle gösteri yaptı. Fuara yerli ve yabancı toplam 127 firmanın katıldığı öğrenildi.
iha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2007 Pazar 09:35:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?