1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

12 dev adama davet

BAKAN VEYSEL EROĞLU, AFYONKARAHİSAR'DA

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar'da partisinin bayramlaşma töreninde Dünya Basketbol Şampiyonası'nda Basketbol Milli Takımının destan yazdığını ifade ederek, Milli Takımı termalin başkenti Afyonkarahisar'da ağırlamak istediklerini söyledi.

Partisinde düzenlenen bayramlaşma törenine katılan Bakan Veysel Eroğlu, partilileri ile bir araya geldi. Bayramlaşma töreninde basın mensupları sorularını cevaplayan Eroğlu, Dünya Basketbol Şampiyonası'nda üst üste aldığı galibiyetler ile yüzleri güldüren Basketbol Milli Takımı'na bir destek de verdi. Basketbol Milli Takımı'nın destan yazdığını söyleyen Bakan Eroğlu, "Basketbol Milli Takımımız destan yazıyor. Son derece gurur duyduk. Tebrik ediyorum. Bütün milletimizde gönülden destekledi. Milli

takımımızla gerçekten çok gurur duyuyoruz. 11 Eylül günü Sırbistan ile Milli takımımız karşı karşıya gelecek. Milli takımımız yine bir destan yazacak" dedi.

 

BASKETBOL MİLLİ TAKIMIMIZI AFYONKARAHİSAR'DA AĞIRLAMAK İSTERİZ

Basketbol Milli takımının şampiyon olmasının büyük bir zafer olacağını anlatan Bakan Veysel Eroğlu, Basketbol Milli takım oyuncularını Afyonkarahisar'da ağırlamak istediklerini vurguladı. Eroğlu, "Basketbol Milli Takımımız Dünya Basketbol Şampiyonası'nı şampiyon olarak tamamlarlar ise başımızın üstünde yeri var. Afyonkarahisar'a davet ediyoruz. Onları en iyi şekilde ağırlayacağız" diye konuştu.

 

İSKELE YIKIMLARINI MUĞLA VALİLİĞİMİZ YAKİNEN TAKİP EDİYOR

Muğla'nın Bodrum ilçesi Göltürkbükü beldesinde 'Etiler' diye tabir edilen yerde bulunan iskelelerin 15 Eylül'de yıkılması ile ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Eroğlu, "Bu konuda özellikle Muğla Valimiz dikkatlice takip ediyor. Bazı iskeleler kaçak. Gerçekten birçok sıkıntıya ve görüntü kirliliğine sebep oluyor. Biz istiyoruz ki bunları planlayalım. Plansız olanlar izinsiz olanlar yıkılacak. Valiliğimizin yetkisinde yıkılacak. Bununla ilgili bir plan getirilirse o plan çerçevesinde olanlar kalır. O

konuyla ilgili arkadaşlarımız çalışma yapıyor" şeklinde konuştu.

BAKAN VEYSEL EROĞLU, AFYONKARAHİSAR'DA
İHA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2010 Cuma 17:50:02
Güncelleme :10 Eylül 2010 Cuma 18:34:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?