4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

127 okul müdürü TED'de toplandı

Afyonkarahisar Valiliği'nin onayı ile kent merkezi ve ilçelerinde uygulanan İlköğretim Okulları Müdürleri dostluk, dayanışma ve ortak hareket projesinin ilk toplantısı TED Kolejinde gerçekleşti.

Projelerde ilklerin yaşandığı Afyonkarahisar'da kaliteli eğitim adına önemli çalışmalar yapılıyor. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yaşama geçirilen uygulanan İlköğretim Okulları Müdürleri dostluk, dayanışma ve ortak hareket projesinin ilk toplantısı TED Afyonkarahisar Koleji'nde gerçekleşti.

İlçeler dahil olmak üzere 127 İlköğretim Okulu Müdürü'nün katıldığı toplantıda, eğitim adına önemli kararlar alındı. 2 yıldır uygulanan proje, ilköğretim okulu müdürlerinin dostluk, dayanışma ve ortak hareket etmesi amacıyla hayata geçirildi. Eğitimdeki başarının artması noktasında önemli etkisi olan bu proje toplantısında, eğitimdeki yol haritası kontrol edilirken, ilçeler de dahil olmak üzere 39 ekipten oluşan 127 okul müdürü toplantıya katıldı. Toplantıya katılan 127 kişiden 47'si ekip lideri olarak yer aldı.

"BİZ EĞİTİMİ DAHA İYİ NOKTALARA GETİRMEK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ"
TED Afyonkarahisar Koleji Müdürü Önder Özbay, toplantı da yaptığı açılış konuşmasında projenin önemine değindi. Böyle projeler hazırlanarak, eğitiminin daha üst seviyelere çıktığını söyleyen Özbay, TED Koleji olarak da projeye sonuna kadar destek verdiklerinin altını çizdi. Müdür Özbay, "Bu tür projeleri hayata geçirerek, eğitime katkı sağlayan Milli Eğitim Müdürümüze teşekkür ediyorum. Bu tür projeler sonuna kadar desteklenmelidir" diye konuştu.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Emin Ekici de İlköğretim Okulları Müdürleri dostluk, dayanışma ve ortak hareket projesinin öneminden değindi. Ekici, projelerin eğitime her zaman katkı sağlayacağını vurgulayarak, eğitimin daha üst seviyelere çıkması için büyük uğraş vereceklerini vurguladı. Ekici, "Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün eğitim hakkında söylediklerinden yola çıkarak projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Biz eğitimi daha iyi noktalara getirmek için çok çalışacağız" dedi.

"PROJELERİMİZİN MEYVELERİNİ TOPLUYORUZ"
Milli Eğitim Müdürü Hidayet Yıldırım İlköğretim Okul Müdürleri'nin kaynaşması ve ortak hareket etmesini sağlamak amacıyla bu projeyi hayata geçirdiklerini söyleyerek, "Projelerimizin meyvelerini topluyoruz. İlçelerde bu projenin toplantıları yapılıyordu, merkezde ilk kez bu toplantıyı gerçekleştiriyoruz. Yaptığımız toplantılar de eğitim için büyük önem taşıyor" dedi. Proje Ekip Liderleri Toplantısında konuşmaların ardından Merkez İlçe Liderleri adına 7. Ekip Lideri ve Ayşegül Arsoy YİBO Müdürü Nihat Selek konuşma yaptı. Merkez İlçe Ekipleri tanıtılarak faaliyet örneklerinin sunumu yapıldı. 2. Ekip Lideri Kadir Postalcıoğlu toplantıya katılarak eğitim hakkında duyuru yaparken, ilçelerden katılan ekip liderlerinden üç kişi birer konuşma yaparak toplantı son buldu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Mart 2009 Cumartesi 21:19:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?