3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

13. Afyon Kültür Sanat ve Ticaret Fuarı açıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan fuar, halk oyunları ekiplerinin gösterileri ile devam etti.

Fuarın açılışında konuşan Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Afyon’dan günlük yaklaşık 55 bin araç geçtiğini, bu durumun da hizmet sektörünün gelişmesini sağladığını vurguladı. Zengin termal su kaynaklarına sahip olan Afyon’un, termal turizmin başkenti olması gerektiğine dikkat çeken Kaptan, "Günümüz ekonomik şartlarında yeni ürünlerin tanıtımı, marka imajı konusunda en iyi tanıtım şeklinin fuarlar olduğu hepimizce malumdur. Bu amaçla düzenlediğimiz fuara, Afyon, İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Antalya, Isparta ve Muğla illerinden 146 firma katılıyor" dedi.

Afyon Valisi Muzaffer Dilek de fuarların kalıcı olması gerektiğini belirterek, bu konuda herkese büyük görevler düştüğünü söyledi. Vali Dilek, milletvekillerine de Afyon’un isminin Afyonkarahisar olarak değiştirilmesi konusunda çağrıda bulundu. Konuşmaların ardından protokol heyeti hep birlikte fuarda yer alan standları tek tek gezdi.

Afyon Kültür Sanat ve Ticaret Fuarı’nın açılışına, CHP Milletvekili Halil Ünlütepe, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Halit Çakır, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz Dündar, İl Emniyet Müdürü Natık Canca ile çok sayıda davetli katıldı

iha-afyon
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2004 Perşembe 09:09:13
Güncelleme :26 Ağustos 2004 Perşembe 09:17:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?