1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

150 öğrenci kamp yapacak

GENÇLİK KAMPINA KATILACAK ÖĞRENCİLER AFYONKARAHİSAR'DA

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından geleneksel hale getirilen 'Kocatepe Gençlik Eğitim ve Çalışma Kampı'na katılan öğrenciler Afyonkarahisar'da geldi.

Büyük Taarruzun 88. Yıldönümü nedeniyle, Türkiye genelindeki katılımcı gençlere yönelik 'Kocatepe' eteklerinde Afyonkarahisar'ın ev sahipliğinde gerçekleşecek olan Gençlik kampına katılacak olan 150 genç Afyonkarahisar'a gelerek hazırlıklara başladı. Kamp için kente gelen gençler ADD Afyonkarahisar Şubesinde toplandı. Geleneksel hale getirilen ve Kocatepe sırtlarında yapılan Gençlik kampının Zafer yürüyüşü ile süreceğini söyleyen Şube Başkanı Salman Korkmaz, ülkenin değişik şehirlerinden gelen öğrencilerin Kocatepe'yi ve Afyonkarahisar'ı yakından görme şansı bulduklarını dile getirdi.

3 gün sürecek olan Gençlik kampının dernekleri tarafından organize edildiğini vurgulayan Korkmaz, öğrencilerin tüm ihtiyaçlarının Şubeleri tarafından karşılanacağını ifade etti. Kocatepe Gençlik kampına bu yıl büyük bir katılımın olduğunu anlatan Salman Korkmaz, kamp boyunca düzenlenecek olan seminerler ile de öğrencilerin Kocatepe ve Büyük Taarruz ile ilgili bilgiler verileceğinin altını çizdi.

GENÇLİK KAMPINA KATILACAK ÖĞRENCİLER AFYONKARAHİSAR'DA
İHA
Yayın Tarihi : 23 Ağustos 2010 Pazartesi 12:55:01
Güncelleme :24 Ağustos 2010 Salı 10:00:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?