2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

2 tonluk dondurma şov

Afyonkarahisar'da bir simit evi ve pastanenin açılışında 2 ton ağırlığındaki dondurmayla yapılan şov, yüzlerce meraklı vatandaş tarafından izlendi. 

Afyonkarahisar'da Çıtır Simit Evi ve Patisserie'nin açılışında 2 ton ağırlığındaki dondurmayla gerçekleştirilen şov büyük ilgi gördü. Bir kamyonetle açılışın yapılacağı alana getirilen dev dondurma, vinç yardımıyla havaya kaldırıldı. Dondurma ustalarının motorlu testere ve satırlarla kestiği dondurma, meraklı gözlerle şovu izleyenlere dağıtıldı. Vatandaşlar dağıtılan ücretsiz dondurmalardan alabilmek için birbirleriyle yarıştı. Yapılan dondurma gösterisinin ardından 2 tonluk dondurma 5 kişinin yardımıyla vinçten indirilerek soğutma sistemli kamyonete konuldu. Şov sırasında cadde polis tarafından trafiğe kapatıldı. Bazı vatandaşlar çocuklarıyla birlikte dev dondurmanın önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Beydo Dondurmaları'nın İşletme Satış Müdürü Seyit Özden, bu tür şovların her zaman ilgiyle izlendiğini ve amaçlarının vatandaşlara görsel şov sunmak olduğunu söyledi. 

Açılışa katılan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan ise böyle bir şovun kentte ilk kez düzenlendiğini belirterek, işletme sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

.
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2008 Çarşamba 09:30:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?