3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

28 polis terfi etti

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü ile Polis Meslek Yüksekokulu bünyesinde bir üst rütbeye terfi eden müdür, amir ve komiserler için Polis Evi’nde terfi töreni düzenlendi.

Törene katılan Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, toplam 28 emniyet mensubunun terfi ettiğini belirtti. Vali İmga, "9 arkadaşımız Polis Meslek Yüksekokulu bünyesinde, 18 arkadaşımız da İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde terfi ett. Polis teşkilatımız halkın huzur ve güvenliği konusunda büyük efor sarf ediyor ve halkın güvenliği için gecesini gündüzüne katan bir mesai düzeni içindedir” dedi.

"Terfi günleri bizler için çiftçinin hasadını kaldırdığı harman yeridir" diyen İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay ise terfilerin kazanılmasında üstün gayret ve çalışmaların yer aldığını belirtti.

Bilkay, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bunun ötesinde hanımefendiler vardır. Hanımefendiler bizim için ayaklarımızı dayadığımız kuvvet dengeleridir. Biz çocuklarımızı uyurken görürüz, uyurken evden ayrılırız. Bu yüzden hanımefendileri bu kadirşinas tutumlarından dolayı tebrik ediyorum."

Vali Haluk İmga ve İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, terfi eden emniyet mensuplarına rütbelerini eşleri ile birlikte taktı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Temmuz 2009 Perşembe 18:54:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?