1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

3. Lig'e terfi maçında olaylar çıktı

TFF 3. LİGE TERFİ MAÇINDA KAVGA

Afyonkarahisar'da TFF 3. Lig'e terfi maçları yarı final mücadelesi veren Uşak Belediyespor ile Ödemiş Belediyespor arasında oynanan karşılaşmada olaylar çıktı. Çıkan olaylarda futbolcular bir birine girdi.

TFF 3. Lig'e terfi maçlarının oynandığı Afyonkarahisar'da karşı karşıya gelen Uşak Belediyespor ile Ödemiş Belediyespor futbolcuları arasında uzatma dakikalarında çıkan kavga nedeni ile saha bir anda karıştı. Ödemiş Belediyespor'un 2-0 önde iken Uşak Belediyespor'un gollerine engel olamayarak 3-2 yenik duruma düştü. Maçın uzatma dakikalarında Uşak Belediyespor futbolcusu ile Ödemiş Belediyespor futbolcusu arasında başlayan sözlü tartışma diğer futbolcuların ve teknik heyetlerinde karışması ile bir anda yerini kavgaya bıraktı. Olayların 25 dakika aralıksız devam ettiği esnada saha içerisinde futbolcular bir birlerine girdi. Futbolcuların kavgasına tribünlerde katılınca saha için ve saha dışı bir anda karıştı. Ödemiş Belediyespor taraftarları ile Uşak Belediyespor taraftarlar arasındaki kavga güvenlik güçlerinin müdahalesi ile son buldu. Sahada bulunan Ödemiş Belediyespor taraftarı 3-2 yenilgiye dayanamayarak tribünlere argolu sözler sarf etmeye başladı. O esnada saha içinde bulunan bazı Ödemiş Belediyespor oyuncuları rakip tribünlerden atılan pet şişeleri geri tribüne yollayarak kavgayı alevlendirdi. Güvenlik ekiplerinin saha içinde kavgaya zaman zaman müdahale ederken yetersiz kalmasına rağmen saha boşaltılmaya başlandı.

Ödemiş Belediyespor futbolcularının yengiliyi hazmedemeyerek rakip takımın teknik heyetiyle de kavga etmeye başladı. Olayların yatışması için uğraşan polis ekipleri, yoğun güvenlik önlemleri alarak sahadan ilk olarak hakemleri çıkardı. Olayları yatıştırmaya çalışan polis ekiplerini saha içerisinde müdahalesini az bulan Ödemiş Belediye Başkanı Bekir Keskin, takımının futbolcularını ve teknik heyetini saha dışına almaya çalışırken polis ekipleri ile zaman zaman tartıştı. Saha dışarısına futbolcuların çıkması ile olaylar son bulurken, sahanın pet şişe yığınına döndüğü görüldü. Çıkan olaylar nedeni ile hakemler sahaya geri dönmedi. Bu nedenle Ödemiş Belediyespor 2-0 öne geçtiği Uşak Belediyespor'a 3-2 mağlup olarak final şansını kaybetti.

Finale çıkan Uşak Belediyespor futbolcuları galibiyetlerini taraftarı ile paylaştı.

TFF 3. LİGE TERFİ MAÇINDA KAVGA
TFF 3. LİGE TERFİ MAÇINDA KAVGA
TFF 3. LİGE TERFİ MAÇINDA KAVGA
TFF 3. LİGE TERFİ MAÇINDA KAVGA
TFF 3. LİGE TERFİ MAÇINDA KAVGA
İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2010 Cuma 21:07:05
Güncelleme :14 Mayıs 2010 Cuma 23:34:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?