3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

4. Döğer Kültür ve Turizm Şenliği

Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Döğer beldesinde düzenlenen, 4. Döğer Kültür ve Turizm Şenliği, yağan yağmura rağmen coşkuyla kutlandı.

Turizm Kuşağı içinde bulunan Döğer Yaylası'nda gerçekleştirilen şenliklerde, halk oyunları ve mehteran gösterisi, atlı cirit ile en güzel buzağı yarışmaları düzenlendi. Kültür ve Turizm Şenliği'nin, birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin timsali olmasını istediklerini belirten Döğer Belediye Başkanı Ömer Güngör, son zamanlarda deniz ve sahil turizminden, doğa, kültür ve tarih turizmine doğru bir yöneliş olduğunu söyledi. Bölgenin tarihi güzellikleriyle, turizmden yeterince yararlanamadığını kaydeden Güngör, “Bölgemizin turizmden gereken hakkını yeterince alabilmesi için çalışacağız. Bu konuda vatandaşlarımıza da büyük görevler düşmektedir. Öyle umut ediyorum ki, Döğer, gelecekte turizm merkezi haline gelecek ve tüm dünya insanını burada ağırlama fırsatı bulacak” diye konuştu.

4. Döğer Kültür ve Turizm Şenliği'ne, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Afyonkarahisar milletvekilleri Sait Açba, Ahmet Koca ve Halil Aydoğan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, İhsaniye Kaymakamı Aslı Aynaoğlu ile çok sayıda davetli katıldı.
iha
Yayın Tarihi : 11 Haziran 2007 Pazartesi 12:49:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?