4
Mayıs
2024
Cumartesi
AFYONKARAHİSAR

400 öğrenci yüzmeyi öğrendi

Afyonkarahisar Korel Termal Otel tarafından, yaşları 5 ile 15 arasında değişen ilköğretim öğrencileri için düzenlenen yüzme kursu tamamlandı.

Korel Termal Otel'de iki dönem halinde düzenlenen kursta, ikinci dönem kursunu tamamlayan 80 öğrenci düzenlenen tören ile sertifikalarını aldı. Haziran ayında başlayan ve Temmuz ayı sonunda biten yüzme kurslarında toplam 400 öğrenci eğitim aldı.

Törende konuşan Korel Termal Spor Aktiviteler Sorumlusu Yüzme Antrenörü Erdal Akdeniz, 2 grup halinde düzenledikleri yüzme kursunda 400 öğrenciye stil ve temel yüzme eğitimi verdiklerini söyledi.

Son grupta 80 öğrencinin kurslarını başarılı bir şekilde tamamladığını ve sertifika almayı hak ettiğini belirten Akdeniz, "Yaz yüzme kursunu başarılı bir şekilde tamamladık. Bu kursta 10 yüzme hocamız, öğrencilere en iyi eğitimi vermek için çalıştı. Kursa katılan öğrencilerimiz de çok başarılıydı. Bu öğrencilerimizin düzenlenecek yüzme yarışmalarında başarılı olacaklarına inanıyoruz. Ramazan Ayı'ndan nedeniyle yüzme kurslarımıza ara vereceğiz. Ama Ramazan'dan sonra tekrar kurslara devam edeceğiz" dedi.

ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARINA DA YÜZME KURSU VERECEĞİZ

3 Ağustos Pazartesi gününden itibaren şehit polis ve asker ailelerinin çocukları için ücretsiz yüzme kursa düzenleyeceklerini kaydeden Akdeniz, kursun 2 hafta süreceğini ifade etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 31 Temmuz 2009 Cuma 17:14:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?