2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

5 katlı apartmanda yangın

Afyonkarahisar'da 5 katlı bir apartmanda çıkan yangın paniğe neden oldu. Apartman sakinleri yangın sırasında sinir krizleri geçirdi. 

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Milli Birlik Caddesi üzerinde Abdullah Candan'a ait 5 katlı bir apartmanda yangın çıktı. Apartmanın en üst katındaki dairenin mutfağında bilinmeyen bir sebepten dolayı çıkan yangın, apartman sakinlerine korkulu dakikalar yaşattı. 

Yangına zamanında müdahale eden Afyonkarahisar Belediyesine ait itfaiye ekipleri, yangını büyümeden kontrol altına aldı. Yangın sırasında ev sahipleri ve apartmanda yaşayanlar büyük panik yaşadı. Olay yerine gelen polis ekipleri apartmanda bulunanları tahliye ettiği sırada, ev sahibinin annesi olduğu öğrenilen bir kişi sinir krizleri geçirdi. Olay yerine gelen 112 ekipleri, sinir krizi geçiren yaşlı kadın ve ev sahiplerini tedavi etti. 

Yangın çevredeki vatandaşlar tarafından da meraklı gözlerle izlendi. Afyonkarahisar Belediye Başkanı Abdullah Kaptan'da olay yerine gelerek, yangın hakkında İtfaiye Müdürü Mustafa Yorulmaz'dan bilgi aldı. 

Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı.

.
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2008 Çarşamba 12:46:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?