1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

60 çocuk erkekliğe adım attı

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 60 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ

Afyonkarahisar Belediyesi, 60 çocuğunu sünnet ettirdi. Özel Fuar Hastanesi'nde uzmanlar tarafından sünnet edilen ihtiyaç sahibi 60 çocuk erkekliğe ilk adımı attı.

Afyonkarahisar Belediyesinin geleneksel hale getirdiği sünnet şenliğinde 60 çocuk erkekliği ilk adımı attı. Sünnet töreninde konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, belediye olarak 60 çocuğu sünnet ettirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Belediye başkanı Çoban, Afyonkarahisar Belediyesinin sosyal belediyecilik anlayışını bir kez daha gösterdiğini belirterek, organizasyona katkıda bulunan işadamları ve hayır severlere teşekkür etti.

Özel Fuar Hastanesi Başhekimi Şükrü Yücel, belediyelerin şehirde yaşayan herkesin doğumundan ölümüne kadar her karesinde etkin olduğunu söyledi. Konuşmaların ardından dua yapıldı. Daha sonra Başkan ve beraberindekiler sünnet olan çocukları ziyaret etti. Başkan Çoban, sünnet olan her çocuğa futbol topu ve çeşitli hediyeler verdi. Ardında da şenliği katılanlara etli pilav ve ayran ikram edildi.

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ 60 ÇOCUĞU SÜNNET ETTİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 17:25:00
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 17:34:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?