3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Aç kalan kardeşleri polisler doyurdu

10 yıl önce evlenen ve şu an ayrı yaşadıkları öğrenilen Ümmü Y. ile Şahin Y. çifti, 3 çocuğuna bakamadı. Bir ihbarı değerlendiren polis, çocuklardan E.Y. (7) ve B.Y.'yi (5) Veysel Karani Mahallesi'nde bir evde terk edilmiş olarak buldu. Çiftin 3 çocuğu olduğunu öğrenen polisler mahalleden bir kadın refakatçı eşliğinde diğer çocuğun olabileceği evlere gitti. Çiftin 4 yaşındaki çocuğu M.Y. de, bir yakınının evinde bulundu.

Polis aracına bindirilen çocuklar, birbirlerine sarılarak ağladı. Çocukların anne ve
babasını bulamayan polisler diğer yakınlarına ulaşmak için yine kadın refakatçı eşliğinde Karşıyaka Mahallesi'ne gitti. Ancak çocukların yakınlarını aramak için polise yardımcı olmaya çalışan kadın, çocukları "teyzesi" diye yanlışlıkla başka bir aileye teslim etmeye çalıştı.

Israrla çocukların teyzesi olmadığını söyleyen kadın, evin kapısını kapatarak içeriye girdi. Çocuklardan birisi ise "Bu bizim teyzemiz değil" diyerek polis aracına bindi. Yapılan araştırmalardan sonuç alınamayınca çocuklar Kocatepe Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Anneyle babanın da buraya geldiği öğrenildi.

Bu arada, aç oldukları belirlenen çocuklara polisler süt ve kek aldı. Anne ile babanın polis merkezinde ifadesi alınırken, çocuklar daha sonra ailelerine teslim edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2007 Çarşamba 23:19:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
murat tözüm IP: 78.166.50.xxx Tarih : 3.12.2007 22:08:33

helal olsun bizde bu devlet bu millet oldugu sürece sırtımız yere gelmez