30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Acılı baba vicdansız sürücüyü arıyor

Afyonkarahisar'da bir baba, yaklaşık 20 gün önce oğlunun ölümüne neden olan ve ardından kayıplara karışan sürücüyü arıyor. 

7 Kasım tarihinde Eskişehir karayolu üzerinde bulunan Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Ahmet Necdet Sezer Kampusu yakınlarında meydana gelen kazada, AKÜ Teknik Eğitim Fakültesi Makine Resim ve Konstrüksiyon Bölümü öğrencisi Enes Akdağ (19), ders bitiminin ardından kampusa 200 metre uzaklıktaki yurda gitmek için karşıdan karşıya geçerken hızla gelen bir otomobilin altında kaldı. 

Akdağ olay yerinde hayatını kaybederken, kimliği ve kullandığı otomobilin plakası belirlenemeyen sürücü kazanın ardından kayıplara karıştı. 

Polis ve jandarma ekipleri, kaçan sürücünün yakalanması için geniş çaplı çalışma başlatırken, acılı baba Mehmet Akdağ da memleketi Bursa'dan Afyonkarahisar'a gelerek oğlunun ölümüne sebep olan sürücüyü aramaya başladı. Kentteki yerel gazetelere oğlunun resmiyle birlikte ilan veren Akdağ, sürücünün bir an önce yakalanmasını istiyor. 

İHA'ya konuşan Akdağ, "Bütün emniyet ve jandarma teşkilatına sesleniyorum. Yavrumu feci şekilde öldüren bu caninin bulunmasını istiyorum. Tüm parçacılar ve oto tamircileri duyarlı olsun. Haber aldıklarında 155 ve 156'ya bildirsinler. Bir baba olarak ben yandım, başkaları yanmasın. Benim yaram, bu caninin yakalandığını duyduğum zaman kapanacak. Herkese sesimi duyurmak istiyorum. Bugüne kadar hiçbir ipucuna ulaşamadık" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 24 Kasım 2006 Cuma 11:57:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TÜYSÜZ AİLESİ IP: 81.215.56.xxx Tarih : 9.12.2006 20:28:33
biz enes akdağın akrabasıyız tüysüz ailesi olarak katilin bulunmasını istiyoruz biraz vicdanın varsa ortaya çık hiç kimse kimsenin canını almaya hakkı yoktur sen bu hakkı nerden buldun seni allaha havale ediyoruz....