1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Açılım öz ve öz AKP'nin projesi

AÇILIM PROJESİ

AK Parti Tokat Milletvekili ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeyid Aslan, Demokratik açılımın öz ve öz hükümetin projesi olduğunu söyledi. Aslan, milli birlik ve kardeşlik projesinin başka yerden gelen emir ve talimat olmadığını iddia etti.

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı tarafından Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenen 'Demokratik Açılım Projesi' konulu konferansta konuşan AK Parti Tokat Milletvekili ve Teşkilattan Sorumlu Başkan Yardımcısı Zeyid Aslan, hükümetin iç ve dış politikalarını anlattı. Demokratik açılımın tanımını yapan Aslan, "Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi bir diğer adıyla Demokratik açılım, adından da anlaşıldığı gibi birlik ve kardeşlik projesidir. Bu ülkenin gelişmesi ve büyümesi için yapılan bir çalışmadır. Terörü bertaraf etmektir. Bu ülkenin analarının dökülen gözyaşlarının son bulmasıdır. Bu ülkenin demokrasisinin daha fazlalaşmasıdır. Kürt, Alevi ya da azınlık açılımı değildir. Hangi alanda bir sorun varsa, bu sorunun aşılması için yapılan bir projedir" dedi.

Demokratik açılımın öz ve öz hükümetin projesi olduğunu belirten AK Parti Tokat Milletvekili Aslan, sözlerine şöyle devam etti: "Başka yerden gelen emir ve talimat değildir. AK Parti sadece milletten emir ve talimat alır. Öz ve öz bizim projemiz. Muhatabı 72 milyon insanımızdır. Birlik ve beraberlik içinde omuz omuza tarih yazdık. Bu ülkenin istiklalini hep birlikte savunduk. Hükümetin projesi olmaktan çok bir devlet projesi haline geldi. Sorumluluk anlayışıyla görevimizi yerine getiriyoruz. Demokratik açılım süreci devam edecek."

Asla genel affın olmayacağını da anlatan Aslan, "Terörist başının da affedilmesi, yeniden yargılanması ve salıverilmesinin sözü bile edilemez" dedi. Konferansı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Halil Aydoğan, Ahmet Koca, Zekeriya Arslan ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın yanı sıra çok sayıda partili dinledi.

AÇILIM PROJESİ
AÇILIM PROJESİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Şubat 2010 Pazar 10:52:05
Güncelleme :28 Şubat 2010 Pazar 11:05:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?