2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Afyon' da hobi evi açıldı.

Afyon Belediyesi Yerel Gündem 21 Bayanlar Meclisi tarafından düzenlenecek olan meslek edindirme ve el becerileri kazandırma kursları çerçevesinde Afyon’da "Hobievi" açıldı.

Eşrefpaşa Mahallesi’ndeki Hobievi’nin açılışı nedeniyle düzenlenen törene eşi Binnur Kaptan ile birlikte katılan Afyon Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, meslek edindirme ve el becerileri kazandırma kurslarının, pilot bölge olarak seçilen Eşrefpaşa ve Fatih Mahallesi’nde açılacağını söyledi. Singer firmasının katkıları ile 20 makinenin kursa bağışlandığını kaydeden Başkan Kaptan, amaçlarının, kurslar sonucunda bayanların meslek edinmelerini sağlamak ve el becerisi ile hobilerini geliştirmek olduğunu söyledi. Başkan Kaptan’ın konuşmasının ardından eşi Binnur Kaptan, Bayanlar Meclisi Başkanı Seher Saraçoğlu ve Belediye Meclis üyesi Kadriye Pekin’le birlikte açılış kurdelesini kesti. Hobievi’ndeki kursların, dikiş, nakış, ahşap boyama, takı tasarımı ve kilim branşlarında yapılacağı öğrenildi.

iha-afyon
Yayın Tarihi : 27 Temmuz 2004 Salı 11:17:08
Güncelleme :27 Temmuz 2004 Salı 12:25:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
nükhet gözberk IP: 195.87.122.xxx Tarih : 28.07.2004 08:50:24
Afyonda bir hobi evi açıldığına çok memnun oldum Afyonluları kutluyorum ben 6 senedir istanbulda dekoratif boyama dersleri veriyorum afyonlular bu konuda benden yardım isterlerse internet aracılığı ile seve seve bilgilerimi onlara aktarmak isterim telefon numaralarım istenirse verebilirim saygılar nükhet gözberk