30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Afyon'da bayram şöleni

Ramazan Bayramı kutlamaları nedeniyle Afyonkarahisar'da konser veren Muazzez Ersoy, Zara ve Metin Şentürk, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 

İkbal Termal Otel'de Ramazan Bayramı münasebetiyle düzenlenen gala gecesinde sahneye çıkan Metin Şentürk, söylediği şarkılar ve yaptığı esprilerle izleyicileri hem coşturdu, hem de kahkahaya boğdu. Konseri sırasında sevenlerine tavsiyelerde de bulunan Şentürk, "Her şeyin başı sağlık. Bir otel odası dolusu paramız olsa neye yarar? Önemli olan sağlığımızın yerinde olmasıdır" dedi. 

Türk Halk Müziği'nin sevilen sesi Zara ise Afyonkarahisar'da yeni hizmete açılan 5 yıldızlı Korel Thermal Resort Clinic Hotel'de hayranlarıyla buluştu. Salonu dolduran yaklaşık 500 kişiye muhteşem bir konser veren Zara'ya özellikle küçük çocuklar büyük ilgi gösterdi. Minik hayranları, sanatçının fotoğrafını çekebilmek için adeta birbiriyle yarıştı. Bu arada Zara'nın konserini, pop sanatçısı Doğuş da izledi. 

Thermal Resort Oruçoğlu Otel'de ise Türk Sanat Müziği'nin güçlü sesi Muazzez Ersoy, otelin balo salonunu dolduran yaklaşık bin kişiye, söylediği birbirinden güzel şarkılarla unutulmaz bir konser verdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ersoy'un, özellikle eski albümlerinden romantik şarkılar okuması dikkat çekti.
iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2006 Çarşamba 09:36:26
Güncelleme :25 Ekim 2006 Çarşamba 10:12:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?