3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Afyon'da dedikodu kazanı kaynıyor

Afyonkarahisar eski Belediye Başkanı Abdullah Kaptan devir teslim töreni öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Afyonkarahisar'da kendisinin yeni seçilen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı karşılamayacağı yönünde çıkan dedikodulara cevap veren eski Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, kadınlarda fazla erkeklerin dedikodu yaptığını iddia etti.

Afyonkarahisar'a Meclis üyesi arkadaşları ile namuslu ve şerefli hizmet yaptığını vurgulayan eski Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, yaptıkları hizmetleri çekemeyenlerin kendi başına ürettikleri dedikoduların olduğunu ve yeni Başkan Burhanettin Çoban'a yönelikte dedikoduların olabileceğini belirtti.

Eski Belediye Başkanı Kapta, "Memleketimizin en büyük sıkıntılarından biriside dedikodudur. Benimle ilgili yeni Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban'ı karşılamayacağımı bile söylediler. Gördüğünüz gibi şuan buradayım. Meclis üyesi arkadaşlarım ile Afyonkarahisar'a en iyi hizmeti yapmaya çalıştık. Fakat tabii ki yaptıklarımızı çekemeyenler de vardı. Bunlarda kendi başlarına çıkardıkları dedikodular ile bizleri sora sokacaklardı akılları sıra ama bunu başaramadılar. Dün televizyon izlerken yapılan bir araştırma dikkatimi çekti. Uluslararası ve Türkiye'de bu araştırma yapılmış. Bu araştırmada kadınlar arasında % 53, erkekler arasında % 76 oranında dedikodu oranı varmış. Erkekler kadınlardan daha çok dedikodu ediyorlarmış. O dedikoduyu yapan erkekleri çalıştırmak lazım. Çünkü boş durdukça çeneleri çalışıyor. Bakın bu kolay kolay bitmez. Bundan sonra da Burhanettin bey içinde yapacaklardır. Dedikodu yapılmasını istemiyorum ve yapmasınlar. Burada dedikodu yerine herkes hizmet etsin istiyoruz" dedi.

Eski Belediye Başkanı Kaptan, Afyonkarahisar halkına teşekkür ederek, kendisine ve Meclis üyelerine yönelik gösterdikleri güven ve saygıya layık olmaya çalıştıklarını ifade etti.

iha
Yayın Tarihi : 4 Nisan 2009 Cumartesi 10:20:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?