3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Afyon'da huzur operasyonu

Afyon Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, kentin huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Dün gece yaklaşık 100 polisin katıldığı ve 2 saat süren huzur operasyonunda, internet kafeler denetlendi. Düzenlenen huzur operasyonunda, internet kafelerde pornografik, şiddet, bölücü unsuru olan sitelere girip girilmediği, sigara kullanımı, küçük yaşta çocukların bulunup bulunmadığı konusunda denetleme yapıldı. Toplam 79 internet kafenin denetlendiği operasyonda, herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı. Şüpheli görülen kişilerin kimlik kontrolü yapılırken, evrakları eksik olan bazı sürücülere de ceza yazıldı. 15 ayrı noktada yapılan uygulamada, aranan 7 şahıs yakalanarak gözaltına alınırken, yoklama kaçağı olan bir kişi de yakalandı. Bazı araç sürücülerine çeşitli maddelerden toplam 679 milyon 100 bin lira ceza yazıldı. Bu arada bir kişi ehliyetsiz araç kullanmaktan mahkemeye sevkedilirken, 3 araç trafikten men edildi.

Afyon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü İsmail Özel, halkın huzuru için düzenledikleri bu operasyonlarda, amaçlarının halka eziyet değil onların emniyetini sağlamak olduğunu belirterek, "Düzenlenen bu operasyonlarda, çeşitli noktalardaki ekiplerimiz, kimlik ve araç sorgusu yapıyor. Çeşitli il emniyet müdürlüklerince aranan, yoklama kaçağı olan bazı kişiler yakalanıyor. Ayrıca yılbaşı nedeniyle özellikle yoğun alışveriş merkezlerinin olduğu yerlerde de, asayiş olaylarına karşı tedbirleri aldık" dedi.

Afyon-İHA
Yayın Tarihi : 31 Aralık 2004 Cuma 09:50:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?