30
Nisan
2024
Salı
AFYONKARAHİSAR

Afyon'da olaylı konser

Ankaralı Namık'ın Afyonkarahisar'da verdiği konserde olay çıktı. 

Birçok kişinin ezilme tehlikesi geçirdiği, kadınların yumruk yumruğa ve terliklerle kavga ettiği konserin ardından, sanatçı alanı ambulansla terk etti. 

Ankaralı Namık, Büyük Taarruz, Başkomutanlık Meydan Muharebesi ve Afyonkarahisar'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 84. yıldönümü nedeniyle Afyonkarahisar'da bir konser verdi. Kültürpark ve Fuar Alanı'nı dolduran yaklaşık 50 bin kişi, henüz konser başlamadan önce izdihama neden oldu. Sahnenin önüne kurulan demir setler nedeniyle ezilme tehlikesi geçiren birçok kadın, görevlilerin yardımıyla kurtarıldı. 

Daha sonra sahneye çıkan Ankaralı Namık, söylediği birbirinden hareketli şarkılarla izleyicileri coşturdu. 

Ancak ilerleyen saatlerde, eğlencenin dozunu kaçıran bazı gençler, sahneye çıkarak sanatçıyı öpmek istedi. Sahneye çıkan gençler, korumalar tarafından yaka paça sahneden aşağıya indirildi. Bu arada, konser alanında, henüz bilinmeyen bir nedenle kavga çıktı. 

Kadınların da yumruk yumruğa ve terliklerle kavga ettiği olaylar, yine vatandaşlar tarafından fazla büyümeden önlendi. Bir müddet zabıtaların koruması altında şarkılarını söyleyen Ankaralı Namık, yoğun ilgi nedeniyle hayranlarına veda etmeden kulise kaçtı. Sanatçı, konser alanını da ambulansla terk edebildi.
İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2006 Çarşamba 13:24:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?