3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Afyon'da 'Zafer Haftası' nedeniyle tenis turnuvası düzenlendi

Afyon’da tenis sporu, Vali Muzaffer Dilek’in desteği ile sporcu sayısı çoğalan spor dalları arasında yerini aldı. Tenis antrenörleri Ali Karagöz ve Şeniz Karagöz tarafından Afyon Belediyesi Dündar Taşer Spor Kompleksi’nde çalıştırılan kursiyerlerin sayısının giderek arttığı belirtildi. 20 civarında lisanslı tenisçinin bulunduğu Afyon’da kapalı ve açık olmak üzere 6 adet tenis kortunda yapılan çalışmalar sonucu turnuvalara en iyi şekilde hazırlandıklarını belirten antrenör Ali Karagöz, "Önceki yıllarda turnuvalara hazırlanmamız ve gidip gelinmesi sorun oluyordu. Ama Afyon’da tenis sporu çok yaygınlaştı. Sayın Valimizin ve İl Emniyet Müdürümüzün destekleriyle turnuvalara katılmada hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz" dedi.


Antalya, Bursa ve Denizli’de düzenlenen turnuvalara katıldıklarını ve yaş gruplarında Afyon’u başarılı bir şekilde temsil ettiklerini söyleyen Ali ve Şeniz Karagöz, 26-30 Ağustos tarihleri arasında kutlanacak olan Zafer Haftası çerçevesinde düzenlenen turnuvaya Afyon’un yanısıra diğer illerden de tenisçilerin katıldığını ifade etti.


1. Zafer Cup 2004 Tenis Turnuvası’nın fikstür çekimi sabah saatlerinde yapılırken, Afyon Valisi Muzaffer Dilek de sporcuları yalnız bırakmadı. Tenise olan düşkünlüğü ile bilinen Vali Dilek, Dündar Taşer Spor Kompleksi’nde turnuvaya katılacak olan tenisçilerle bir süre sohbet ederek, antrenör Ali Karagöz’le bir maç yaptı.

iha-afyon
Yayın Tarihi : 21 Ağustos 2004 Cumartesi 14:45:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?