3
Mayıs
2024
Cuma
AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar bayramlaştı

AFYONKARAHİSAR'DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Afyonkarahisar'da genel bayramlaşma töreni Vali Haluk İmga ve protokol üyelerinin katılımları ile Belediye Hizmet binasında gerçekleşti.

Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, kutlamakta olduğumuz Kurban Bayramı'nın her bayramda olduğu gibi toplumumuzda dostluk ve kardeşlik duygularının pekişmesine vesile olduğunu belirti. Afyonkarahisar'da genel bayramlaşma, bayramın birinci günü Belediye Hizmet Binası'nda yapıldı. Bayramlaşma törenin de konuşan Vali Haluk İmga, milletçe birlik ve beraberlik içerisinde nice bayramlara ulaşmamız temennisinde bulunan İmga, "Bu masa etrafında toplanmış olan her düşünce temsilcisi arkadaşlarıma ve siyasi

yelpazemizin her kanadından dostlarımıza sergiledikleri bu güzel dostluk ve kardeşlik sofrası nedeniyle teşekkür ediyorum" dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ahmet Koca, bayramların insanların birbirine daha çok yaklaştığı ve rızıkların paylaşıldığını günler olduğunu söyledi. Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde yine bir bayrama ulaşmanın butluluğunu yaşadıklarını savunan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, düşüncesi, ırkı ve dini ne olursa olsun, bu toprağı ve bayrağı seven herkesin bu memlekette istediği gibi yaşaması temennisinde bulundu. Bayramlaşmaya Vali İmga, Milletvekili Koca, Başkan Çoban'ın yanı sıra AK Parti

Milletvekili Halil Aydoğan, Garnizon Komutanı Vekili Albay Hüseyin Örmeci, Emniyet Müdürü Ali Bilkay, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ünal Ödemiş, mülke amirler, daire müdürleri, siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Vali İmga ve beraberindekiler genel bayramlaşmanın ardından Huzurevi, İl Emniyet Müdürlüğü, Mareşal Fevzi Çakmak Yetiştirme Yurdu, İl Jandarma Komutanlığı ve Devlet Hastanesi'ndeki hastaları ziyaret ederek bayramlaştı.

AFYONKARAHİSAR'DA BAYRAMLAŞMA TÖRENİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2009 Cumartesi 10:53:03
Güncelleme :28 Kasım 2009 Cumartesi 11:53:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?