1
Mayıs
2024
Çarşamba
AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar beyaza büründü

AFYONKARAHİSAR'DA KAR YAĞIŞI

Afyonkarahisar'da, gece başlayan kar yağışı hayatı olumsuz etkiledi. Yoğun şekilde yağan kar nedeniyle şehir merkezinde kar kalınlığı 15 santim, yükseklerde 30 santime ulaştı. Kar yağışı sabah saatlerinde kesildi. Sabah işe gidenler beyaza bürünmüş bir şehirle karşılaştı. Araçları ile işe gitmek isteyen vatandaşlar kar nedeniyle zor anlar yaşadı. Bu sene uzun zamandır bu kadar karın yağmadığı şehirde, kar kalınlığının 15 santime kadar ulaşması en çok çocukları sevindirdi. Çocuklar sabahın erken saatlerinde evlerinden çıkarak sokaklarda kartopu oynadı. Araçlar yollarda ilerlemekte güçlük çekerken, vatandaşlar cadde ve sokaklarda güçlükle yürüdü. Belediye ekipleri sabahın erken saatlerinden itibaren sokak, cadde ve yollarda kar yığınlarını kaldırma çalışmasına başladı. Bir taraftan yollar buzlanmaya karşı tuzlandı.

Öte yandan Afyonkarahisar-İzmir karayolunun Özdilek rampasında gizli buzlanma yüzünden iki TIR yoldan çıktı. İzmir istikametine giden Memduh Ayça yönetimindeki 06 BS 4703 plakalı TIR yoldan çıkarak orta refüje devrildi. İzmir istikametinden gelen 34 BU 3063 plakalı TIR'da direksiyon hakimiyetini kaybederek yoldan çıktı. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı.

Afyonkarahisar Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri, kar yağışının akşam saatlerinde tekrar başlamasının beklendiğini bildirdi.

AFYONKARAHİSAR'DA KAR YAĞIŞI
AFYONKARAHİSAR'DA KAR YAĞIŞI
AFYONKARAHİSAR'DA KAR YAĞIŞI
İHA
Yayın Tarihi : 28 Ocak 2010 Perşembe 14:00:05
Güncelleme :28 Ocak 2010 Perşembe 15:04:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?