2
Mayıs
2024
Perşembe
AFYONKARAHİSAR

Afyonkarahisar beyaza büründü

Afyonkarahisar, sabah saatlerinde başlayan kar yağışı ile beyaza büründü. Hava sıcaklığı eksi 5 olan Afyonkarahisar'da kar kalındığı 20 santimetreyi buldu.

Kar yağışının etkisini göstermesi ile birlikte Afyonkarahisar Belediyesi ile Karayolları ekipleri şehir merkezinde ve şehirler arası yollarda kar kürüme ve tuzlama çalışmalarına başladı.

Şehir merkezinde yolları açan Belediye ekipleri, trafikte kazaların oluşmaması için çalışmalarını sürdürüyorlar. Afyonkarahisar'da kapalı köy yolu bulunmadığı öğrenildi. Afyonkarahisar Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri Afyonkarahisar-Ankara, Afyonkarahisar-Konya, Afyonkarahisar-İzmir, Afyonkarahisar-Antalya ve
Afyonkarahisar Kütahya yollarına zincirsiz araç çıkarmasına izin vermediği öğrenildi.

Kar yağışı nedeni ile zaman zaman araçların ilerlemekte güçlük çektikleri ifade edildi. Bu arada Afyonkarahisar merkezine yağan kar vatandaşlar tarafından sevinç ile karşılandı.

iha
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2008 Pazar 17:12:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hasn kılınçaslan IP: 94.121.190.xxx Tarih : 28.12.2008 23:36:24

belediyemize yaptığı çalışmalardan ötürü teşekür edreim ben uşak ta oturuyorum ama bir afyonlu olaran çalışmalarınızı taktir ediyorum slm sinan paşaya ben sinanpaşalıyım hadi herkese slm iyi akşam alr.